Home » Aanbouw serre modern

Aanbouw serre modern

by Milou

Ben je op zoek naar een moderne serre? Deze zorgt voor een strakke uitstraling. Materialen die hiervoor vaak gebruikt worden zijn aluminium en kunststof. Je krijgt door een serre veel daglicht binnen en ook je leefruimte wordt groter. Een moderne serre kun je herkennen aan de strakke uitstraling, maar ook past het heel goed bij de nieuwbouw en zal de waarde van de woning stijgen. Je hebt verschillende mogelijkheden zoals de keuze uit vouwwanden of een schuifpui. Ook de afmetingen kun je zelf bepalen, net als de stijl. Veel dingen om vooraf eens goed over na te denken.

Kosten moderne serre

De kosten van de moderne serre zijn afhankelijk van het model dat je kiest. Een basis versie kan vaak vanaf 750 euro per m2 en een luxe variant vanaf 1700 euro per m2. De prijs hangt ook af van de materialen die je kiest:
– Kunststof serre
– Aluminium serre
– Stalen serre
– Glazen serre
– Houten serre
– Gemetselde serre
Het is goed om te kiezen voor HR glas. Hierdoor wordt alles voorzien van goede isolatie. Het beste type glas is HR++. Hierdoor bespaar je op korte termijn op de energiekosten.

Aanbouw serre modern vergelijken

Voordat je de serre aan laat bouwen, is het goed dat je de prijzen met elkaar vergelijkt. Let daarbij niet alleen op de totaalprijs, maar kijk ook naar de materialen, de afmetingen en de garantie. Er kan veel geld bespaard worden op de aanbouw van de serre. Maar bedenk ook of je energiebesparende maatregelen wil nemen, zoals zonnepanelen kopen op je serre. Hierdoor kun je namelijk ook zelf energie opwekken. Het kost je nu dan wel in een keer meer geld, dus een grotere investering. Toch kun je het snel terug verdienen en daar heb je op termijn profijt van. Leg de offertes naast elkaar, bekijk ook veel foto’s van bestaande serres, zodat jij de beste keuze maakt om jouw serre te laten plaatsen.

You may also like